Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Provkör en BMW och hjälp Barncancerfonden

Publicerad: 20 september 2016, 12:54

Barncancerfonden och BMW:s kampanj "Kör för livet" har rullat igång igen. Den går ut på att man kan provköra en BMW samtidigt som Barncancerfonden får en slant.


Ämnen i artikeln:

BMWMullenLowe BrindforsBarncancerfonden

Kampanjen, som MullenLowe Brindfors ligger bakom, har samlat in 13 000 forskartimmar och i år är målet satt till 7 000 forskartimmar.

– Årets kampanj fokuserar på att barn ska få vara barn. Det behövs mer forskning för att alla som drabbas ska kunna komma tillbaka efter cancer, med så lite komplikationer som möjligt, säger Per Sundin, kreatör på MullenLowe Brindfors.

För varje provkörning som genomförs skänker BMW 100 kronor till Barncancerfonden.

– Att behandla ett barn med cancer tar många år, och de som överlever behöver ofta livslångt stöd på grund av komplikationer efter sjukdom och behandling.Trots att vi kommit långt har vi lång väg kvar. Därför är alla bidrag välkomna och nödvändiga, och det är en stor glädje för oss att BMW arbetar långsiktigt för att möjliggöra livsviktig barncancerforskning, säger Per Leander, verksamhetschef för Barncancerfonden.

Filmen:

Björn Wallenberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.