Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Pumas kärleksförklaring

Publicerad: 16 februari 2010, 10:31

Valentines Day, eller Alla hjärtans dag som vi svenskar säger, på söndag och dags att berätta om passionen för sin käraste. Puma har med hjälp av Droga5 hjälpt några män att uttrycka sin djupaste passion.


Ämnen i artikeln:

PumaDroga5

Det är 2010 men vi får fortfarande se heteronormativ reklam inför Alla hjärtans dag.

Trots att vi i dag vet att relationer kan se ut lite hur som helst. Därför ligger Pumas Valentine Days-filmer helt rätt i tiden. Speciellt med tanke på att Valentines Day infaller på matchdag.

För finns det några som har så starka känslor som de hårdföra fotbollsfansen. I de här filmerna har de kanaliserat sina känslor genom kärlekssång i stället för att slå ned sina motståndare eller dumma domare.

Med filmerna har Puma och Droga5 ringat in passionen som vi alla kan känna en dag som Alla hjärtans dag.

Den som har svårt att placera låtarna är den engelska versionen Savage Gardens låt Truly, madly, deeply och i den italienska är det Umberto Tozzis 70-talsschlager Ti Amo.

Ännu roligare är att det är svenska kreatörerna Petter Hernmarck och Erik Högfeldt på Droga5 som ligger bakom de två reklamfilmerna.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Ämnen i artikeln:

PumaDroga5

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.