Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

RBK värvar Alltheway, José

Publicerad: 22 februari 2018, 09:10

I och med fusionen växer den Grand Prix- och Guldägget-belönade byrån RBK med fem personer.


Fusionen görs efter att RBK under hösten sett en ökande efterfrågan, både i Sverige och internationellt. Huvuddelen av den ökande efterfrågan kommer från befintliga kunder men RBK har även knutit till sig en del nya samarbeten.

– Att bara bli större har inget egenvärde för oss, men vi vill alltid bli bättre. Att stärka vår position genom att knyta till oss grymt duktiga kamrater ger oss den möjligheten. Det känns dock viktigt att fortsatt värna om vår kultur, där vi med självförtroende och utan hets, vill växa i en takt som möter våra kunders behov, säger Kajsa Öijerholm, vd på RBK.

RBK har de senaste åren uppmärksammats för sitt arbete med Civil Rights Defenders och Ålandsbanken. Arbetet för Ålandsbanken, Ålands Index, renderade förra året bland annat i ett grand prix vid Cannes Lions samt ett Guldägg.

– Vi har kikat på Alltheway-gänget en tid, med Nina Kurn och Johan Dannemann som tongivande, och nu slog vi till. Fem personer ansluter till RBK vilket ger oss ytterligare digital, strategisk och kreativ styrka, men framför allt får vi ännu roligare på jobbet. ATWJ:s kunder får en större aktör som samarbetspartner och våra kunder får fler kommunikationsspecialister till sitt förfogande, fortsätter Kajsa Öijerholm.

Johann Dannemann kommer även att ta plats i RBK:s ledningsgrupp.

– Det ska bli extremt roligt att bidra till RBKs fortsatta utveckling! Vi har funderat över hur vi ska ta nästa steg och det här passar perfekt. Det kan vara vanskligt att få ihop två verksamheter men i det här fallet känns det självklart eftersom vi känner varandra och de båda bolagen kompletterar varandra mycket väl, säger han.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.