Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag17.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Red bull väljer Bizkit

Publicerad: 16 November 2010, 13:54

Red bull har skaffat ny mediebyrå. Valet föll till slut på Bizkit.


Ämnen i artikeln:

VizeumRed BullBizkit Wisely

Johan Eidmann, vd på Bizkit. Foto: Isabelle Ödesjö.

Energidrycksjätten har sedan en tid tillbaka haft Vizeum som mediebyrå, men valde nyligen att bryta samarbetet. Den nya samarbetspartnern är Bizkit Wisley som nu tar över kontot. På Red bull är man förtegna om orsakerna till bytet.

– Jag kan bara bekräfta att vi avslutar samarbetet med Vizeum per den sista december 2010 då även kontraktet löper ut, samt att vi inleder ett nytt samarbete med Bizkit som därmed blir vår nya mediabyrå, säger Anna Ulinder, marknadschef på Red bull i Sverige.

På Bizkit är man mycket nöjda över den nya kunden.

– Vår ledande kompetens inom TV i tät kombination med Wiselys digitala höjd var något som teamet på Red Bull gillade skarpt hos Bizkit Wisely. Det skall bli grymt kul att få samarbeta med ett så modernt globalt varumärke som Red Bull är. Dom är marknadsledande och väldigt duktiga själva och kräver därför både strategisk och kreativ spets hos sina partners. Det har dom hittat hos oss. Vi är därför stolta och glada över att bli deras partner säger Johan Eidmann, vd och grundare av Bizkit i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

VizeumRed BullBizkit Wisely

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.