Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Reform Society expanderar västerut

Publicerad: 12 juni 2019, 08:23

Jan-Erik Larsen, Birgitta Pagot och Celine Gran.

Tillsammans med den norska PA-byrån Kruse Larsen startar Reform Society den nya byrån Pressure AS. Fokus kommer att ligga på digital public affairs och engagemangsdrivna digitala kampanjer för norska kunder.


Ämnen i artikeln:

Reform ActReform Society

De senaste åren har Reform Act och dess systerbyråer varit inne på en rejäl expansionsresa. Byrågruppen har bland annat öppnat upp en mediebyrå och expanderat till Danmark. I byrågruppen ingår Reform Society, Reform Act, Reformklubben, Re-Think, Reform Dev och Relevance.

Nu är det dags för ytterligare expansion, den här gången till Norge. Tillsammans med PA-byrån Kruse Larsen har de startat upp Pressure AS. Den nya byrån kommer att jobba med digitala public affairs-uppdrag och engagemangsdrivna digitala kampanjer.

– Reform Society har sedan starten haft ambitionen att jobba internationellt, både i stora politiska kampanjer och genom egna byråetableringar. Vi finns sedan en tid tillbaka i Danmark, och nu är det dags för Norge. Tillsammans med Kruse Larsen startar vi en vass digital påverkansbyrå som idag saknas på den norska marknaden. Superkul, säger Birgitta Pagot, vd för Reform Society.

Det är inte första gången som Kruse Larsen startar upp nya verksamheter tillsammans med andra partners. Tidigare har man även startat pr-byrån Storm Communication tillsammans med hotellmagnaten Petter Stordalen.

– Vi ser, och har länge sett, ett stort behov hos våra kunder av spetskunnande inom politiskt kunnande, påverkan och kommunikation i digitala och sociala medier. Vi har samarbetat med Reform, för att det i Norge i dag saknas spetskunnande inom detta område. Därför är vi otroligt stolta för att vi nu startar en gemensam byrå, säger Jan-Erik Larsen.

Vd för Pressure AS blir Celine Gran som tidigare jobbade på Kruse Larsen.

– Reform Society är Sveriges bästa byrå inom politik och digitala engagemangsdrivna kampanjer. De har precis som oss en politisk och strategisk kärna - som de byggt övriga byråer runt. Det blev helt enkelt en fullträff vid första mötet, säger Celine Gran.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Reform ActReform Society

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.