Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Reklamare vill bli stalkade

Publicerad: 17 juni 2010, 08:52

Kreatörerna på Crispin Porter + Bogusky och kollegorna på systerbyråerna har stora egon. Nu har man startat en sajt där de ber om att bli stalkade.


Vill du ha full kol på var MDC Partners chefsstrateg Chuck Porter befinner sig just nu och vad hans senaste Twitterinlägg är? Eller se vad CP+B:s kreative chef Andrew Keller twittrade om för en vecka sedan och var någonstans han gjorde det?

Intresserad? Ja, MDC Partners tror det. Det börsnoterade holdingbolaget som äger en rad profilerade byråer som CP+B och Kirshenbaum Bond Senecal + Partners har skaffat en ny sajt.

Där presenteras alla byråer med en kort beskrivning, placering på kartan och senaste twitterinlägget. Men man kan även spåra nyckelpersonerna i koncernen, se var de befinner sig och deras senaste aktivitet på Twitter. Än så länge finns inte Gustav Martner med på listan över personer man kan stalka.

Längst ned på sajten finns en tidsaxel som man kan förflytta och på så sätt se var personerna har varit eller kommer att befinna sig.

Sajten är än så länge i en betaversion och MDC Partners kreative upprorsman, creative insurgent, Alex Bogusky, förklarar i en film på sajten hur man kan stalka honom och hans kollegor.

Det finns även möjlighet att följa MDC:s börskurs och se om det finns lediga jobb på koncernens byråer.

Gå in på sajten här.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.