Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Reklambröderna Tesch hyllar den ryska kvinnan

Publicerad: 8 mars 2011, 14:16

Bröderna Tesch hyllar den ryska kvinnan i ny kampanj för ryska 4G-operatören Yota. På kampanjsajten kan besökaren ”tatuera in” en hyllning till sin käresta med hjälp av en interaktiv tatueringsstudio.


Ämnen i artikeln:

Måns Tesch

Lagom till den Internationella Kvinnodagen kan man på en kampanjsajt för ryska 4G-operatören Yota skapa en personlig tatuering och placera den på kroppen med hjälp av en webbkamera. Sedan kan du dela med dig av tatuteringen till någon du tycker om.

Kampanjen är skapad av Londonbaserade Tesch.

–  Den internationella kvinnodagen är en stor högtid i Ryssland. De ryska männen förväntas då fira alla kvinnor i deras närhet – såväl döttrar som mormödrar. Vi ville skapa något som kunde berika all den kommunikation som äger rum kring kvinnodagen, säger Måns Tesch, strategy director, i ett pressmeddelande.

Kampanjen är skapad för de ryskspråkiga länderna samt delar av Latinamerika, där utöver de interaktiva delarna det också görs annonsering och PR-aktiviteter. Den spelades in i Stockholm på East Street Tattoo och studions ägare Hans “Isak” Isaksson spelar själv huvudrollen. Den kommer som en uppföljare på den föregående vinterkampanjen SnowPost, som inom loppet av en vecka drog in över 400 000 besökare.

– Vi hoppas självklart att besökarna ska strömma in även denna gång. Magkänslan säger mig att Isak redan nu satt någon form av världsrekord i antal tatueringar, säger Johan Tesch, creative director.

Tesch grundades förra året av bröderna Johan och Måns.

Kampanjsajten har producerats i samarbete med Perfect Fools.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Måns Tesch

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.