Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Reklambyrån Zellout köper Medori

Publicerad: 22 augusti 2018, 11:37

Joakim Leo, Hugo Ekström, Tommy Lindgren, ägare til Zellout och Petra Forsberg Kyller, Medori.

Foto: Pressbild

Medoris ägare Petra Forsberg Kyller får förtrondet att utveckla affärsområdet design inom Zellout och fortsätta utveckla Medoris befintliga kunder.


Ämnen i artikeln:

Zellout

Reklambyrån Zellout, som bedriver verksamhet i Uppsala och Stockholm, har köpt upp reklambyrån Medori.

– Vi har länge varit imponerade av grundaren Petra Forsberg Kyller och det hon och hennes medarbetare skapat i Medori. Zellout ska växa och det är jättebra för oss att få in ytterligare en kompetent medarbetare och ett intressant nätverk av kunder och duktiga människor, säger Tommy Lindgren, vd på Zellout, i en kommentar.

Zellout jobbar med att erbjuda affärs- och varumärkestrategier, koncept, design, PR och produktion av kampanjer i digitala, rörliga, sociala och traditionella medier.

Medoris ägare Petra Forsberg Kyller får förtroendet att utveckla affärsområdet design inom Zellout och fortsätta utveckla Medoris befintliga kunder.

– Medori har jätteintressanta kunder och vi har massor med saker vi vill genomföra tillsammans med dem. Nu får vi strategiska och kreativa resurser att verkligen göra det, säger Petra Forsberg Kyller.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Zellout

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.