Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Reklamfajt om cykelsadlar

Publicerad: 14 maj 2009, 11:10

Stockholmarnas cykelsadlar är just nu målet för två reklamkampanjer. Men Naturskyddsföreningen tycker inte att Malaco driver en juste kampanj.


Ämnen i artikeln:

MalacoNaturskyddsföreningen

Het reklamplats.

Naturskyddsföreningen marknadsför ”Cykelutmaningen” med röda regnskydd för sadeln. Samtidigt gör Malaco reklam för sitt godis Truly med gröna sadelskydd.

Men nu hävdar Naturskyddsföreningen att Malaco sätter sina sadelskydd ovanpå cyklar som redan fått ett skydd från föreningen.

Nu skriver Erik Beckman, projektledare för trafikfrågor på
Naturskyddsföreningen i Stockholms län ett brev till Patrick Axzell på Malaco Leaf.
”Tyvärr har era utdelningsmetoder inte varit särkilt justa då ni i många fall har satt era sadelskydd ovanpå våra, bl.a. på åtskilliga cyklar vid S.t
Eriksplan och sannolikt även på fler platser. Det är inte rekommenderande att ägna sig åt att dölja andras reklambudskap och jag tror inte att ett sadelskyddskrig gagnar någon part, inte heller cykelägaren som sannolikt kan känna irritation över att bli överöst med oombedda saker i dubbla upplagor”, står det i brevet.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.