Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag08.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Reklamfilmen stoppades av TV4

Publicerad: 21 Januari 2010, 14:34

När TV4 fick HRF:s nya reklamfilm stoppades den av sändningssystemet på grund av att ljudet var för dåligt. Men det är hela poängen med HRF:s kändistunga kampanj som drar igång idag.


Ämnen i artikeln:

RuthKampanjer på G

Kampanjens budskap är ”Befria samtalet”. Syftet är att visa hur mycket oväsen det finns i samhället idag.
– Kampanjen vill göra fler människor medvetna om problemet och visa hur man får en bättre ljudmiljö. Det går att skapa snygga och trivsamma miljöer där man kan tala med varandra. Och det handlar inte om att ta bort allt ljud, utan om att minska de störande ljuden, säger Mattias Brandt på Ruth, som är byrån bakom kampanjen.

Kampanjen är HRF:s största någonsin och omfattar tv-reklam, webb (både banner och film, annonser i dagspress och utomhus. Dessutom drar förbundet ut på turné och ska skapa uppmärksamhet med hjälp av en stor undersökning som idag tas upp av flera stora medier.

En rad kända ansikten dyker upp i reklamen. I filmerna syns Mogan Alling, Alexandra Dahlström och Plura. Dessutom har det gjorts webb-tv med Michael Segerström, Regina Lund, Kim Anderzon, Martin Stenmarck, Helena af Sandeberg, Ewa Funck och Alexandra Pascalidou.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

RuthKampanjer på G

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.