Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Reklamprofil tar steget in i tv-rutan

Publicerad: 1 april 2015, 12:29

Tove Norström

Copywritern Tove Norström har jobbat på bland annat Family Business. Nu medverkar hon i två olika specialavsnitt på TV3 när kanalen testar formaten Prisjägarna och Hela Sverige rasar.


Tove Norström har jobbat som copywriter på bland annat Family Business och Klirr Stockholm. Hon drog i gång sin egen konsultverksamhet i augusti 2013 och har sedan dess bland annat varit programledare för podcasten Barnvagnspromenader.

Under minst två torsdagar kommer hon synas i TV3 när kanalen testar nya format.  Imorgon, på skärtorsdagen, är det Prisjägarna klockan 21 och nästa torsdag Hela Sverige rasar samma tid. Detta är två olika format med varsitt fristående avsnitt och ett nytt sätt att testa nya format.  

– Det här ska bli så spännande men samtidigt läskigt för det är så mycket som hänger på det. Vi har ju inte en hel säsong på oss för att känna in utan det är upp till tittarna att gilla det nu eller aldrig, säger Tove Norström, i ett pressmeddelande.

Under sändning kommer TV3  att uppmuntra tittarna till feedback TV3.se. Tittarna kan bland annat komma med förslag på vilka ämnen de skulle vilja se i Prisjägarna.

– Detta är ett innovativt sätt att visa framtidens tv för tittarna. Det kan vara nyutvecklade idéer eller etablerade format, säger MTG TVs programdirektör Karin Stjärne.

Prisjägarna är baserat på formatet Figure it out som rönt framgångar i Holland och Storbritannien. Lyxfällan-duon Patrick Grimlund och Magnus Hedberg kommer tillsammans med Tove Norström att utreda vad olika fenomen kostar samhället.  

I Hela Sverige rasar får hon sällskap av Olle Palmlöf, Robert Aschberg och Erik Ekstrand. De tar tag i ämnen, högt och lågt, som de finner irriterande. Till exempel telefonförsäljare, smarta förpackningar och varför män ofta sitter så bredbent i kollektivtrafiken.  

Prisjägarna produceras av Eyeworks och Hela Sverige rasar av Mexiko Media.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.