Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Resumé flyttar

Publicerad: 31 augusti 2012, 09:31

Claes de Faire.

Foto: Andreas Elgstrand.

Resumé, som ingår i Bonnier Tidskrifters affärsområde B2B, flyttar från redaktionen på Birger Jarlsgatan 6B till Bonnier Tidskrifters hus på Sveavägen 53. Men Resumé får en egen ingång från Rådmansgatan 49. – Ska vi gå från att vara en navelskådande Stureplanstidning till att bli en nationell affärstidning gör det inte så mycket om vi flyttar tre kvarter från Stureplan, säger chefredaktören Claes de Faire.


Ämnen i artikeln:

Claes de FaireBonnier Tidskrifter

Flyttlasset går på tisdag och från och med onsdag den 5 september ska hela redaktionen finnas på plats.

Att ha gemensam marknads- och ekonomiavdelning med Bonnier Tidskrifter gynnar lönsamheten.

Resumé har inte suttit med BT tidigare. Men oberoendet i bevakningen är detsamma som tidigare och Resumé får en egen ingång från Rådmansgatan 49.

Resumé har haft en stark vår och sommar på  intäktssidan och lyckats hålla kostnaderna nere vilket kommer att synas tydligt på resultatet.

Claes de Faire ser fram emot hösten med tillförsikt.

– Vi är försiktiga optimister. Vi har en tuff årsbudget men kommer att  ha klarat den innan augusti är slut. Jag vet inte hur många andra titlar  i tidskrifts-Sverige som kan ståta med det?

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.