Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Ring inte oss, ring våra kunder"

Publicerad: 10 november 2009, 13:11

Vill du veta hur Essoell jobbar? Då ska du fråga deras kunder. Åtminstone om reklambyrån själv får bestämma.


Jenny Stamming

Slogan för kampanjen är; ”ring inte oss, ring våra kunder”. Byrån är på väg att nylansera sin hemsida med syftet att lyfta fram byråns kunder och låta dem tala.

– På hemsidan möts man av tidigare kunder som berättar hur vi är att jobba med. Det känns fräschare att de får beskriva samarbetet. Styrkan ligger ju trots allt i vad våra kunder vill ha från oss, säger Jenny Stamming, projektledare på Essoell reklambyrå, till Resume.se.

Dessutom kan intresserade få direktkontakt med någon av byråns nuvarande kunder. Det gäller bara att skicka ett sms med texten essoell till 723 23. Då återkommer ett textmeddelande med kontaktuppgifter. Jenny Stamming fortsätter:

– Det går fortfarande bra för oss, trots kristider. Det beror nog mycket på att vi har hittat en modell som funkar.

Konceptet är en del i Essoells framtida sammanslagning med Hello Reklambyrå. För att uppmuntra andra att ”våga pröva något nytt” lanseras det på hemsidan en mustaschomat. Här kan du lädda upp, eller ta ett kort direkt med webbkameran, som du sen stylar om.

– Detta visar att vi är en byrå med mycket kunskaper. Precis som potentiella kunder ska våga satsa på en ny byrå, borde alla våga satsa på en ny look, avslutar Jenny Stamming till Resume.se.

Matilda Sundåker

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.