Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Robert Laul leder talkshow

Publicerad: 19 september 2008, 14:18

Den 3 oktober startar Sportbladet.se sitt webb-tv-program där Robert Laul leder snacket mellan Peter Wennman, Jennifer Wegerup, Simon Bank och Erik Niva. ”Laul calling” blir namnet på programmet som läggs ut tolv fredagar i vinter.


Robert Laul Foto: Aftonbladet

I våras testade Sportbladet.se programmet ”Bank vs Niva” och fick drygt 60 000 besökare. Under fotbolls-EM hade sajten bra siffror på sin webb-tv. Därför samlas nu sportkrönikörerna under Robert Lauls fasta ledning i ett återkommande program.

– Webb-tv är framtiden, säger Robert Laul. Vi ska snacka sport utifrån krönikörernas specialkunskap. Det svåra blir att hitta ämnen så att programmet lever en hel vecka. Det är lätt att snöa in på den kommande helgen. Tanken är att jag som programledare ska lätta upp snacket.

Programmet är planerat att bli 20 minuter långt. Men Robert Laul tvivlar:

– Vi planerar 20 så blir det väl 25, det gäller ju att få tyst på Niva och Bank. Men bra ska det bli, Patrik Ekwalls program kommer att framstå som rena hobbyprojekt.

Leif Holmkvist

Reporter

leif.holmkvist@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.