Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Så gick den svenska byråbranschen 2019 – ladda ner hela rapporten här

Publicerad: 2 september 2020, 10:10

Missa inte Resumé Insikts byrårapport för 2019.

Vilka är de mest lönsamma byråerna inom varje nisch? Hur ser de framgångsrika byråernas strategier ut? Och vad är experternas analys av hur byråerna kan stärka ekonomin framöver? Detta får du svar på i Resumé Insikts bokslutsrapport – som släpps för andra året i rad.


Ämnen i artikeln:

RapportByråerEkonomiKartläggning

För andra året i rad släpper Resumé Insikt sin årliga byråkartläggning i form av en rapport. Med hjälp av 200 bokslut presenterar vi i den en bild av hur byråbranschens ekonomiska utveckling sett ut de senaste fem åren.

Den 17-sidiga rapporten som släpps i dag innehåller:

Lista: Topp tio mest lönsamma byråer inom varje nisch.
Lista: Alla 200 bokslut – så gick de 2018 och 2019. Nyckeltal: Omsättning, byråintäkt, rörelseresultat och rörelsemarginal.
Intervjuer med branschexperterna Mats Rönne, Gunilla Bergh och Linda Nilsson. Ta del av deras analyser av varför lönsamheten sjunker och vad som krävs av byråerna för att lyckas framöver.
Intervjuer med några av de mest lönsamma byråerna i nischerna media, pr, reklam, content, design, digitalt och event. Hur ser deras strategier för lönsamhet ut? 

Förra året var priset på rapporten 1995 kronor för icke prenumeranter och 1495 kronor för prenumeranter. I år är den i stället gratis för prenumeranter, som kan ladda ned den 17-sidiga rapporten här.

Har du ingen prenumeration? Lugn, det fixar du här (gratis provprenumeration i 30 dagar). 

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.