Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Så här anmäler du dig

Publicerad: 8 mars 2011, 12:27

Nedan finns instruktioner för hur ni laddar upp eller skickar in bidrag till Månadens kampanj. När du anmäler ditt bidrag se till att fylla i alla uppgifter korrekt då det ej går att ändra i efterhand. Med varje bidrag måste det alltid finnas uppgifter om byrå, arbetsgrupp, produktionsbolag, kund och kontaktuppgifter till någon på byrån samt en kortfattad beskrivning av kampanjens sammanhang och syfte.


- Det här är månadens kampanj

- Regler

Månadens Kampanj integrerat
För att tävla i  den nya, integrerade tävlingen Månadens kampanj  integrerat krävs att  kampanjen finns i minst tre medieval, gärna fler  förstås. Det handlar  inte om att utse bästa enhet utan att hitta den  bästa helheten. För att  visa på vikten av tävlingen och förmågan att  skapa integrerade  reklamkoncept ges de vinnande bidragen dubbla poängen  i  totalsammanräkningen jämfört med vinnarna i de övriga kategorierna.

Klicka här  för att ladda upp era bidrag. Ladda upp minst tre medieval, gärna fler.  Filmer och ljudklipp läggs in som länkar till Play vilket innebär att  du måste ha laddat upp dem där innan, enligt instruktionerna nedan för  respektive kategori. Webbsidor läggs in som en länk och övriga  kategorier laddas upp i bildform som .jpg. Rekommenderad bredd på  bilderna är 1024 pixlar för att ge juryn en överskådlig  överblick av  era bidrag och då slipper de scrolla sidledes. Bidragen får max vara 5MB. Använd "Save for web" i Photoshop.

Film
Ladda upp filerna på play.resume.se. Döp alla spottar inom samma kampanj till samma namn.   Endast tre spottar från en och samma kampanj får anmälas.

Filerna ska vara i följande format:
Flash Video (FLV)
Codec: On2 VP6 (ej Sorenson Spark)
Video: 640x360 @800 Kbit/s
Ljud: 96-128 Kbit/s (stereo el mono)

Print och utomhus
Klicka här för att ladda upp era bidrag som .jpg. Det går endast att ladda upp en bild i taget. Vid flera bidrag spara bidragen som EN och samma .jpg-fil (en "lång").  Anledningen till att vi har .jpg är att bidragen enkelt ska kunna ses  av juryn på webben. Rekommenderad bredd är 1024 pixlar för att ge juryn  en överskådlig överblick av era bidrag och då slipper de scrolla  sidledes. Bidragen får max vara 5MB. Använd "Save for web" i Photoshop.

Webb och webb-banner
Klicka här för att ladda upp era bidrag.

Radio
Ladda upp filerna i mp3-format på play.resume.se. Döp alla spottar inom samma kampanj till samma namn.   Endast tre spottar från en och samma kampanj får anmälas.

Radioreklam ska vara i följande format:
Codec: MP3
Ljud: 96-128 Kbit/s (stereo eller mono)

DR
Lämnas på pannå till Resumé,  Birger Jarlsgatan 6B, 9 tr,  113 90 Stockholm. OBS! Byråuppgifter  ska inte vara utmärkta på själva pannån, utan på ett separat papper  samt bidraget måste vara märkt med ”Reklamallsvenskan DR”. Glöm inte att  ange byrå, arbetsgrupp samt kontaktperson med kontaktuppgifter, både  telefonnummer och mailadress.

På pannån får det gärna vara en kort beskrivning av kampanjen som juryn kan ta del av.

Resumé ansvarar inte för inskickade tävlingsbidrag och skickar inga bidrag i retur.

Design
Lämnas på pannå till Resumé,  Birger Jarlsgatan 6B, 9 tr,  113 90 Stockholm. OBS!  Byråuppgifter ska inte vara utmärkta på själva pannån, utan på ett  separat papper samt bidraget måste vara märkt med ”Reklamallsvenskan  design”. Glöm inte att ange byrå, arbetsgrupp samt kontaktperson med  kontaktuppgifter, både telefonnummer och mailadress.

På pannån får det gärna vara en kort beskrivning av kampanjen som juryn kan ta del av.

Resumé ansvarar inte för inskickade tävlingsbidrag och skickar inga bidrag i retur.

Alternativ media
Lämnas på pannå till Resumé,  Birger Jarlsgatan 6B, 9 tr,  113 90 Stockholm. OBS!  Byråuppgifter ska inte vara utmärkta på själva pannån, utan på ett  separat papper samt bidraget måste vara märkt med ”Reklamallsvenskan  alternativa media”. Glöm inte att ange byrå, arbetsgrupp samt  kontaktperson med kontaktuppgifter, både telefonnummer och mailadress.

På pannån får det gärna vara en kort beskrivning av kampanjen som juryn kan ta del av.

Resumé ansvarar inte för inskickade tävlingsbidrag och skickar inga bidrag i retur.


Frågor om anmälan till Månadens kampanj besvaras av Emmeli Prevorsek, telefon 08-736 30 08 eller Josefin Ekman, telefon 08-736 52 56.

Nina Malmström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.