Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Så ska Sodastream dra nytta av Game of Thrones-finalen

Publicerad: 15 maj 2019, 10:51

I samband med den sista säsongen av Game of Thrones tar stjärnorna Thor Björnsson "The Mountain", Hannah Waddingham "Septa" och Kristian Narin "Hodor" avsked till pet-plaskor. Allt i en reklamkampanj för Sodastream.


Ämnen i artikeln:

SodastreamGame of Thrones

På måndag är det dags för det allra sista avsnittet av Game of Thrones. Som världen väntar. I sin senaste reklamfilm "Say Goodbye" gör Sodastream sitt bästa för att ta platsen i seriens rampljus. I kampanjen syns Thor Björnsson, Hannah Waddingham och Kristian Narin kämpa med plastflaskor i vardagliga situationer, i sann GoT-anda.

Så småningom förstår de dock att det är dags att säga adjö till plastflaskor. I kampanjen
lyfter Sodastream ännu en gång sitt miljövänliga budskap.

– Med vår senaste reklamfilm "Say Goodbye" vill vi på ett humoristiskt sätt uppmuntra
konsumenter att säga adjö till engångsplastflaskor och istället välja hållbara lösningar som är bra både för dig och planeten. Det känns extra roligt att kunna förmedla detta budskap tillsammans med Game of Thrones-stjärnorna som berört otroligt många fans runt om i världen under så många år, säger Michele Fitzwilliams, nordisk marknadsdirektör, SodaStream i en kommentar.


Reklamfilmen är en remake av en kampanj från Sodastream från 2017. Det är inte första gången som Game of Thrones-stjärnorna syns i en Sodastream-kampanj men det är första gången som de samlas i ett sista adjö.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SodastreamGame of Thrones

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.