Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Sajten som ska få föräldrar att gå ut

Publicerad: 29 april 2009, 09:38

Med hjälp av en ny och fräsch sajt hoppas farsor och morsor på stan på att  kunna rekrytera fler frivilliga nattvandrare.


Farsor och morsor på stans nya sajt

Reklambyrån Locomotiv har samarbetat med farsor och morsor på stan sedan i vintras. Med hjälp av en ny och upplyftande sajt hoppas den ideella föreningen på att hitta fler nattvandrare.
– Steg ett är att lansera en ny sajt som ska vara mer anpassad för målgruppen, säger Amanda Mompalao de Piro, marknadsansvarig på Locomotiv.

På den nya hemsidan kan besökarna anmäla sitt intresse att bli nattvandrare, ge ett bidrag till föreningen eller skänka andra gåvor.

Hur skiljer sig den nya sajten från den gamla?
– Förra sajten var väldigt statisk och svår att hitta information på. Den nya sajten är mer användarvänlig och tilltalar besökarna mycket bättre. Den är fräsch med kontinuerliga uppdateringar.

Den nya webbplatsen lanseras vecka 18 och på Valborgsmässoafton kommer det att anordnas en värvningskampanj för farsor och morsor på stan på Sergels torg.  
– Vi vill öka kännedomen om vad farsor och morsor på stan står för och rekrytera fler personer. Man behöver till exempel inte vara farsa eller morsa för att vara nattvandrare på stan, säger Amanda Mompalao de Piro.

Här kan du se nya sajten

Arbetsgrupp

Locomotiv:
Susanna Wall projektledare, Emelie Briston produktionsledare, Erika Svensson AD, Karolina Sjöholm copywriter, Mikael Alm programmering och gränssnittsutveckling, Henrik Backman & Gustaf Eriksson assistent programmering

Uppdragsgivare:
Helen Jaktlund, Louise Lind och Anna Christenson på Farsor och morsor på stan

Emelie Kalén

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.