Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Sandberg Trygg gör comeback i Stockholm

Publicerad: 7 april 2010, 07:38

Göteborgsbaserade b2b-byrån Sandberg Trygg slår nu upp portarna i Stockholm igen. Bakom nystarten står Torbjörn Persson och Urban Ericsson, som i dag arbetar på Hilanders. Båda går också in som delägare i byrån.


– Timingen är helrätt just nu för oss att dra igång i Stockholm. Vi märker att det finns ett stort sug där efter en b2b-byrå som vet hur man skapar affärsresultat. Dessutom är vi en b2b-byrå som drivs med tonvikt på kreation, säger Henrik Dubois, vd för Sandberg Trygg i en kommentar.

Han säger vidare att man har flera uppdragsgivare på gång in och räknar att inom kort behöva anställa ytterligare en projektledare, en produktionsledare och en formgivare inom digitala media

Torbjörn Persson och Urban Ericsson som går in som delägare kommer båda från Hilanders där teamet hade ansvar för kunder som ABB, KPMG, Sandvik, SEK och Skanova.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.