Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Sänder live – från Zlatans garderob

Publicerad: 20 maj 2008, 08:08

Titta, så här ser det ut hemma hos Zlatan – i garderoben. Sponsorn Nike livesänder från Inter-stjärnans klädskrubb. – Zlatan tittade in där i går och hämtade några dojor, säger Kay Höök på reklambyrån Scholz & Friends.


Direkt från Zlatans garderob.

I går kom Inters guldhjälte Zlatan Ibrahimovic hem till Malmö för ett sponsorjippo och de sista inspelningarna av tv-dokumentären om honom själv som sänds i TV3 den 1 juni.

Sponsorn Nike, som dragit igång nya kampanjen ”Take it to the next level” passade på att sätta in en webbkamera i garderoben i Zlatans lyxvilla.

Sändningen från den svenska superanfallarens klädutrymme började i går och pågår även i dag. Nike sänder direkt på AdCityMedias storbildsskärm på Stureplan i Stockholm och via en dold länk på svenskafans.com.

Och den som har tur kan få se en glimt av Zlatan.
– Zlatan tittade in i garderoben i går och hämtade några dojor, säger Kay Höök på Nikes reklambyrå Scholz & Friends.

Han fortsätter:
– Det här är en idé vi har haft ett tag och som passar bra med kampanjen ”Take it to the next level” och också för programmet om Zlatan i TV3 den 1 juni.

Resume.se har tidigare skrivit om TV3:s dokumentär där Renée Nyberg fått access till Zlatans liv. Bland annat har han filmats just i lyxvillan i Malmö och enligt kanalen kommer programmet att visa helt nya sidor av svensk fotbolls största profil.

TV3 fick möjligheten att göra dokumentären tack vare goda kontakter med Zlatans sponsor Nike.

Och påhittet med en kamera i garderoben gick hem hos Zlatan.

– Han tycker att det är jättekul. Han gillar att göra grejer för fansen, på det här sättet får de komma in på livet, men ändå inte, säger Kay Höök.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.