Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

SBS Discovery och Telia sams igen

Publicerad: 8 april 2015, 06:37

Tillbaka i utbudet.

Nu kan Teliakunder pusta ut. SBS Discoverys kanaler är tillbaka i rutan, efter att de kommit överens med Telia. Numer finns dessutom ett större utbud.


Ämnen i artikeln:

TeliaSBS DiscoveryKanal 5

Det var strax innan påsk, natten mot den första april, som Telia släckte SBS Discoverys kanaler, där bland andra Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel och TLC ingår. Det skapade en stor upprördhet hos kunderna, och många hotade att lämna Telia, vilket Resumé tidigare rapporterat om.

Nu sluts parterna i ett nytt avtal, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är oerhört glada att vara tillbaka med alla våra kanaler på Telias plattform igen efter ett kortare uppehåll. Vi delar besvikelsen som våra tittare upplevt under den tid de inte kunnat följa sina favoritkanaler och profiler, säger Jonas Sjögren, vd för SBS Discovery TV, i ett pressmeddelande.

Från och med det nya avtalet kommer kunderna också att få tillgång till Sveriges nya crimekanal Investigation Discovery, ID.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

TeliaSBS DiscoveryKanal 5

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.