Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Shaktimattans grundare gör tidning

Publicerad: 4 november 2009, 15:15

Först fick svenskarna ta del av yogimästaren Om Mokshanandas spikmatta. Vem som är föregångare till den berömda mattan diskuteras fortfarande och Mokshananda har många gånger blivit kallad för bluffare, efterapare och fejk. Trots kritiken ger han nu ut Sveriges enda yogatidning.


Om Mokshananda är delaktig i utgivningen av Sveriges enda Yoga-Tidning

På tisdag lanseras Sveriges första Yoga-tidning, OMYOGAOM. Första numret ska fyllas med allt en yogaälskare kan tänka sig, såsom smarriga recept och nyheter med yogafokus.

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda en tidning med hög kvalité och fokus på allt som har med yoga att göra, säger Om Mokshananda, grundare och ansvarig utgivare i ett pressmeddelande.

Det är teamet bakom Shaktimattan som nu väljer att ge ut tidningen. En av anledningarna till lanseringen sägs vara att få ge tillbaka till de yogafantaster som såg till att få ut Shaktimattan även utanför yogasverige. Att starta ett magasin i finanskrisens fotspår oroar dem inte alls.

–   Nej, det har inte varit något problem hittills. Sen får vi ju naturligtvis se hur det går när tidningen kommer ut, säger Dhara Milehag, pressansvarig för OMYOGAOM, till Resume.se.

Priset på tidningen är 59 kronor, ska tryckas på miljövänligt papper och komma ut 4 gånger per år. Resume.se har försökt att nå Om Mokshananda utan framgång.

Matilda Sundåker

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.