Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ska erbjuda chatterapi – Nosy bakom design och lansering

Publicerad: 22 mars 2019, 15:44

I dag lanseras Mendly, en prenumerationsbaserad tjänst som ska erbjuda användarna långsiktig terapi via chat och video. Bakom varumärket och dess lansering står reklambyrån Nosy.


Ämnen i artikeln:

Nosy

Med tjänsten Mendly är det tänkt att användare ska kunna teckna en form av "terapiabonnemang" där de får möjlighet att via chat och videosamtal ska kunna prata med en och samma terapeut.

– Vi kommunicerar allt mer i skrift och de senaste åren har tjänster som erbjuder terapi genom chatt- och meddelandefunktioner vuxit sig starka utomlands, inte minst i USA. Vi är först ut i Sverige med formen meddelandeterapi, som ger människor ett långsiktigt stöd på deras egna villkor, säger Sebastian Ralph, VD och grundare av Mendly.

Reklambyrån Nosy har från början varit med i utvecklingen av varumärket och dess visuella element. Byrån har tagit fram namn, logotyp, grafisk design, strategi, koncept och kommunikationsarbete inför lanseringen.

– Det känns jättekul att vi fått förtroendet att vara med från början i Mendlys start-up fas och genom kommunikation lansera en tjänst som kommer göra stor skillnad för många. Vi tror verkligen på Mendly och är glada över att få sätta meddelandeterapi på Sverigekartan, säger Hanna Winéus, projektledare på Nosy.

Arbetsgrupp Mendly:
Sebastian Ralph, VD och grundare
Eric Andrén, CTO
Adriano C Marino, Chefsterapeut

Arbetsgrupp Nosy:

Hanna Wineus, Strategisk projektledare

Behnaz Lindgren, Operativ projektledare

Karin Nilsson, Creative

Sofie Segerborg, PR-strateg

Lotta Engström, Grafisk formgivare

Rickard Rogeland, Filmproducent

Tobias Wallin, Motiondesigner

Andreas Sandberg, Motiondesigner

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nosy

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.