Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ska inspirera till besök

Publicerad: 26 oktober 2009, 12:02

Idag, måndag, öppnar Skolforum, en mässa för lärare och rektorer, på Stockholmsmässan. Kasselring & Co har gjort kampanjen.


Ämnen i artikeln:

Kampanjer på G

Kasselring & Co gör kampanjen för Skolforum.

Skolfoum pågår under denna vecka, 26-28 oktober. Arrangör är Stockholmsmässan tillsammans med Svenska Läromedel, Lärarnas riksförbund, Lärarförbundet och Svenska Skolledarförbundet. Syftet är att vara en inspiration- och mötesplats för alla som jobbar i skolan.

Kasselring & Co har tagit fram kampanjen och ett visuellt koncept för mässan.
-Konceptet bygger på idén att ge inspiration till de som ska inspirera andra det vill säga skolledare som ska inspirera lärare och lärare som i sin tur ska inspirera elever, säger Johan Skylling projektledare på Kasselring & Co.
- Med det nya bildspråket vill vi, förutom inspirationen, visa att mässan innehåller mycket glädje och mycket bra kunskaper för besökarna att ta med sig till sitt dagliga arbete i skolan.
Kampanjen inför mässan består av annonser och bilagor i dags- och frackpress, dr till skolor, utomhusskyltar och annonser/banners på webben. I år väntas runt 17 000 besökare från Sverige och övriga Norden.

Arbetsgrupp: Skolforum

Uppdragsgivare: Sirpa Wahlberg Borgström och Peter Näsman
Byrå: Kasselring & Co
Arbetsgrupp: Johan Skylling, projektledare, Eva Kasselring produktionsledare, Martin Nordlinder copy, Ulrika Westlund AD, Sonja Svenson, original

Ulrika Fjällborg

Ämnen i artikeln:

Kampanjer på G

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.