Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Skaffa dig en bättre chef

Publicerad: 7 september 2009, 14:16

Programvaruföretaget Visma Spcs drar idag igång en stor kampanj. Budskapet är att starta om Sverige med hjälp av nya företag.


Ämnen i artikeln:

WestanderScream

Annonsen som publicerades i DN i morse.

Visma Spcs säljer datorprogram som vänder sig till mindre företag. Nu drar företaget igång en kampanj som ska få folk att starta eget.

Budskapet är att nu finns det 250 000 drömjobb. Du slipper att oroa dig för att få sparken, förverkligar dina drömmar och får förhoppningsvis en bättre chef.

Kampanjen består av traditionell dagspressannonsering. Men den ska i sin tur locka besökare till sajten Nustartarviomsverige.se och till en telefonlinje för nyföretagande som företaget står bakom.
– Med rätt stöd skulle åtskilliga av dem som nu förlorar jobbet kunna starta eget. Vi har mer än hälften av Sveriges småföretag som kunder och har med åren byggt upp stor kunskap om företagande som vi gärna delar med oss av, säger Rolf Dahlberg, grundare av och vd för Visma Spcs.

Kampanjen startar idag och pågår sedan under september. Sajten och telefonrådgivningen fortsätter dock efter kampanjperioden. Bakom kampanjen ligger reklambyrån Good Race i Växjö, mediebyrån Scream och webbyrån Jim Davis Labs. Pr-byrån Westander ska dessutom se till att skapa publicitet för småföretagende.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

WestanderScream

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.