onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Skara Sommarlands nya reklamfilm ska visa hur komiskt ett semesterbeteende blir i vardagen

Publicerad: 16 maj 2023, 11:34

Foto: Kampanjbild

Inför öppning pushar Skara Sommarland för den nya attraktionen BadringsBumpers genom att låta en besökare ta den ut i vardagen där hon krockar med kollegor och fikande pensionärer.

Ämnen i artikeln:

KampanjPR-kampanjReklamkampanjReklam

R

Redaktionen

red@resume.se


"BadringsBumpers – Så kul att du inte kan sluta" Så lyder Skara Sommarlands slogan i reklamfilmen för parkens senaste attraktion. Den nya attraktionen utgörs av runda radiobilar som liknar stora badringar där besökare åker runt på en bana och ”bumpar” in i varandra.

I reklamfilmen följer vi en kvinna som tar med sig nöjet från attraktionen ut i vardagen. Iförd en badring krockar hon in i människor i sin omgivning. På cafét får ett äldre par problem att hålla i croissanten, kollegor flyger åt alla håll och drinkar som spills. Musiken i filmen, som har starka danbansinfluenser, är specialskriven av artisten Jakob Karlberg, känd för sin hit ”Fan vad bra”.

Reklamkampanjen startade den 15 maj och består av en längre film på 30 sekunder samt flera kortare varianter. Filmen kommer att sändas på TV4 Play samt i digitala kanaler som Facebook, TikTok, Snapchat, Instagram och YouTube. Filmen är producerad av Makeriet och regisserad av Linus Nordström.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Marknadschef: Sebastian Delefors

Reklamchef: Johanna Lindh

Senior kreatör: Kristoffer Lindegren

Projektledare: Andreas Landin

Produktionsbolag: Makeriet

Regissör: Linus Nordström

Producent: Li Vibenius

DoP: August Sandström

Offline: Linus Nordström

Online: Anders Bergén

Grade: Miles Lembke

Ljudläggning: Olle Ljungman

Musik: Jakob Karlberg


Mediebyrå The Amazing Society

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev