söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

”Skippa pinnglassen – testa pinnkorv!”

Publicerad: 13 juli 2022, 09:00

Johanna Reis, creative director på IW Edition, tipsar om att åka till Mongoliet och rida i sommar, och kanske dra en vit lögn för sambon. För den som föredrar digitala hästar finns alltid kampanjen ”OutHorse your email”.

Ämnen i artikeln:

NyheterIW Edition

R

Redaktionen

red@resume.se


Ge exempel på hög/oväntad kreativitet som du stött på i Sommarsverige?
– Inte FRÅN Sverige, men i alla fall en sommarkampanj till oss svenskar som gjorde mig glad är ”OutHorse your email” från Visit Island. Jag blev iaf sugen på att låta den lilla ponnyn ”Hrimnir” med shiny hair svara på mina mail när jag går på semester om några veckor. Och jag blev också sugen på att semestra på Island. 

– Skulle också vilja tipsa alla att skippa den traditionella pinnglassen och i stället äta en pinnkorv eller två i sommar - en dumkul pinnovation från Lithells av vårt juniorteam Elin och Kristofer på IW Edition. 

Vad inspireras du av under semestern?
– Jag inspireras av naturen. Jag vet hur det låter, men det är faktiskt sant. Mina lyckligaste stunder är alltid så långt bort från en stad som det går att komma. Tips nr 2: Dra till Mongoliet i sommar och rid! Det gjorde jag och min man för några år sen innan vi fick barn och det är den bästa resa jag gjort. Du rider på hästar som går vilda halva året, tvättar dig i floder som rinner ner från bergen och får din packning flyttad mellan lägerplatserna av stora långhåriga jakar. Tips 3: Ljug för arrangören och påstå att din sambo har jättemycket ridvana. Sen ljuger du för din sambo och påstår att det inte behövs nån ridvana alls. Det kommer bli toppen, jag lovar. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev