Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Sladjan Osmanagic gör ny tv-show som inte sänds

Publicerad: 10 oktober 2011, 09:45

I morgon är det premiär för nya talkshowen ”Off the record”. Programmet, som varken spelas in eller sänds, leds av Sladjan Osmanagic. – Vi förlitar oss på ett riktigt bra innehåll och om det sedan sprider sig likt en bootleg från en bra konsert – då är det så vårt program kommer ses, säger Sladjan Osmanajic, i en pressrelease.


Ämnen i artikeln:

Sladjan Osmanagic

Sladjan Osmanagic.

Istället för att spelas in och sändas hoppas man alltså att talkshowens publik ska sprida programmet på nätet.
– I en tid där TV liksom film söker efter nya plattformar väljer vi istället att ifrågasätta själva plattformens betydelse. Vi sänder inte. Vi spelar inte in. Vi förlitar oss på ett riktigt bra innehåll och om det sedan sprider sig likt en bootleg från en bra konsert – då är det så vårt program kommer ses, säger Sladjan Osmanajic, i en release.

150 personer kommer att få chansen att se Sladjan Osmanagic föra samtal med svenska kändisar. Sju träffar kommer det att bli sammanlagt.
– Det här ska bli otroligt spännande. Att få prata med intressanta människor som jag själv är nyfiken på live, oredigerat och ocensurerat. Den uppriktiga nyfikenheten kring personligheterna som intervjuas ger publiken möjligheten att uppleva samtalet på ett mycket nära plan, och även ställa egna frågor.
Framför allt kommer gästerna att få tala till punkt, säger programledaren.

Premiärgäst i morgon är Patrik Sjöberg.

Sladjan Osmangic lämnade nyligen Viasat för att istället börja på Scandinavian Studios.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Sladjan Osmanagic

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.