Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Smartredaktör till Innerstadspress

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Numer nedlagda Smarts f.d. chefredaktör Martin Kreuger blir ny chefredaktör på Innerstadspress, som ger ut lokaltidningarna Södermalmsnytt, Vi i Vasastan, Vårt Kungsholmen och Östermalmsnytt i Stockholm.


Numer nedlagda Bonniertidningen Smarts - den yngre varianten av Privata Affärer - chefredaktör Martin Kreuger går till Innerstadspress. Han blir chefredaktör och ansvarig utgivare på lokaltidningarna Södermalmsnytt, Vi i Vasastan, Vårt Kungsholmen och Östermalmsnytt.- I Stockholms innerstad når vi Sveriges mest urbana, aktiva och krävande läsekrets. Mitt mål är att tidningarna ska hålla den höga journalistiska kvalitet man kan förvänta sig i ett så händelserikt område, säger Martin Kreuger.Närmast kommer han från Bonnier och tidningarna Privata Affärer och vi Föräldrar.Nuvarande chefredaktör Figge Falk fortsätter som chefredaktör med ansvar för opinion och debatt.

Andreas Johansson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.