Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Snacka om matsnusk

Publicerad: 20 maj 2010, 12:18

Ica Maxi ville berätta om sin billiga fiskgratäng i tidningen Nyheterna i Oskarshamn. Någonstans på annonsavdelningen gick det fel och läsarna fick idag läsa att de kan köpa Fittgratäng för 15 kronor. – Det är inte den roligaste dagen på det här jobbet, men jag inser att det kan bli den roligaste dagen för andra, säger Nyheternas chefredaktör Ulf Carlsson till Aftonbladet.


Det handlar inte om något enkelt stavfel som det brukar i sådana här fall. Någon har tagit hem skämtbilder från nätet där namnet på förpackningen ändrats i bildbehandlingsprogram.
– Vi har en verkstad som jobbar med detta och just den här bilden har på något vis hämtats hem från nätet. Det är ju heltokigt och får inte förekomma, säger Ulf Carlsson till Aftonbladet.

Nyheterna har nu hört av sig till Ica Maxi för att allra ödmjukast be om ursäkt. Butikens chef hälsar till Aftonbladet att han inte vill kommentera missen i medierna.

Ove Gustafsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.