Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Socialtjänsten söker vänner

Publicerad: 9 februari 2009, 09:08

Socialtjänsten i Stockholm drar imorgon igång en kampanj för att hitta nya kontaktpersoner till människor med sociala funktionshinder. Kampanjen är signerad Futurniture.


Socialtjänsten söker vänner

Kampanjen, som går under namnet ”vara vänner”, vänder sig i första hand till unga vuxna. Socialtjänsten i Stockholm har haft svårt att rekrytera kontaktpersoner från den målgruppen och gör nu en bred kampanj för att fånga upp fler.

Kampanjen, som är framtagen av den stockholmsbaserade reklambyrån Futurniture, kommer att synas i lokaltidningar, på tunnelbanan, högskolor, arbetsförmedlingar, webb och på stan med start imorgon tisdag. Futurniture har i arbetet med kampanjen anpassat annonserna till den miljö där de ska synas.

Socialtjänsten

Byrå: Futurniture
Arbetsgrupp: Katarina Hjertonsson projektledare, Peter Målqvist och Johan Kinnman produktionsledare, Fredrik Nilsson ad, Björn Wigenius copy, Kristian Rune original, Kristoffer Norén webb

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.