Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Södertörns högskola vinner PR-pris

Publicerad: 1 december 2017, 10:56

Södertörns högskola vann igår pris på European Excellence Awards för sin kampanj "Jag vill något annat". Kampanjen är framtagen av Gullers Grupp.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Under gårdagen gick årets European Excellence Awards av stapeln i tyska Hamburg. Galan och priset arrangeras av pr- och kommunikationsmagasinet Communication Director.

I kategorin Employer Branding & Recruiting prisades Södertörns högskola för sin kampanj "Jag vill något annat", en kampanj framtagen av Gullers Grupp.

– Vi är glada och stolta över att uppmärksammas internationellt, säger Kenneth Wall, kommunikationschef på Södertörns högskola. I och med att den knyter ihop våra utbildningar med de globala målen så visar vi hur du genom att utbilda dig kan hjälpa till att göra världen bättre. Det känns viktigt och rätt för oss på Södertörns högskola, och tydligen även för juryn här på European Excellence Awards.

Kampanjen "Jag vill något annat" kopplade ihop Södertörns utbildningar och kurser med FN:s globala mål och potentiella studenter fick rådgivning utifrån vilket globalt mål som engagerade dem mest.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.