Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Sofia Dalén leder Sveriges Bästa Marknadschefer: ”Jag vill se tårar”

Publicerad: 6 oktober 2022, 10:01

Sofia Dalén.

Foto: Pressbild.

Från succén Bäst i test till Sveriges Bästa Marknadschefer. Programledaren och komikern Sofia Dalén leder 2022 års upplaga Resumés gala på Berns.

Ämnen i artikeln:

Sveriges Bästa Marknadschef

R

Redaktionen

red@resume.se


Den som tittar på SVT:s Bäst i test känner väl till Sofia Dalén. Hon är en del av den fasta panelen i SVT-programmet, som går ut på att komiker och kändisar tillsammans ska utföra kluriga utmaningar och test. Utöver det har hon bland annat programlett eftersnacket till Melodifestivalen i samma kanal.

Nästa vecka, torsdagen den 13 oktober, utser Resumé Sveriges Bästa Marknadschefer, på Berns i Stockholm. Galakvällen kommer att ledas av Sofia Dalén.

För de som inte känner till dig redan: Vem är Sofia Dalén?
Jag är en humorinriktad programledare inom radio, tv och främst på YouTube. Jag gör också sketcher, spelar revy, skriver humornummer för scen och har ett stor populärkulturellt intresse!

Hur mycket humor kan vi se fram emot under galan?
Förhoppningsvis mycket! Det är ju kul att skratta.

Vad vet du om marknadschefer sen tidigare?
Inte mycket, vad är en marknadschef?

Du är van vid att bjuda på dig själv i Bäst i test. Vad hoppas du att marknadscheferna kan bjuda på under kvällen?
Jag har mycket hopp att marknadscheferna ska visa sig vara både humorgenier och stora talare. Jag vill gärna se tårar i salen. Ingen press!

Marknadschefer måste också lösa kniviga uppgifter, precis som bäst i test-deltagarna. Vilket av de bäst i test-tester som du varit med om skulle passa på galan?
Kanske inte att äta kattmat med en isländsk brandman, men något mer kreativt, som att skapa något tillsammans - en dans eller kanske en sång? 

Vad ser du mest fram emot?
Jag ser mest fram emot att hylla alla grymma marknadschefer, känna en tung doft av cologne och att få höra ett riktigt bra tacktal!

Sveriges Bästa Marknadschefer 2022 äger rum på Berns den 13 oktober. Ingen biljett? Lugn, det löser du här. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev