Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Sofias änglar ska ge hopp till de hopplösa

Publicerad: 23 december 2010, 12:29

Sofia Wistam och Roomservice-duon Johnnie Krigström och Mattias Särnholm ska hjälpa familjer som har haft otur i livet. Sofias Änglar har premiär den 26 januari.


Sofia Wistam, som bland annat gjort Wipeout, leder Sofias änglar ihop med Sveriges kanske mest populära fixarduo, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm från Roomservice.

Programmet visar alltifrån en ung mamma som hade allt, men som nu står ensam med två små barn efter att maken förlamats i en MC-olycka till en ensamstående tonårspappa som inom loppet av några år råkat ut för hjärtinfarkt, bilolycka, allvarlig infektion och en cykelolycka.

Sofia Wistam är en av Sveriges mer rutinerade programledare och har lett alltifrån frågesporter och lekprogram till olika galor. Trots hennes långa erfarenhet är Sofias änglar en helt ny utmaning.

Johnnie Krigström och Mattias Särnholm har hjälpt mängder av svenskar att få ordning i sitt hem, men får nu chansen att använda sina hantverkarkunskaper för de som kanske allra mest behöver det. Det handlar om alltifrån att handikappanpassa hus till att hitta smarta lösningar för att skapa en mer dräglig tillvaro.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.