Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Solsidan-producent drar igång nytt bolag

Publicerad: 3 juli 2013, 13:51

David Nordén startar eget företag inom postproduktion och efterbearbetning. Bland nya kunderna är TV4's hitserie Solsidan och en ny satsning med bland annat Henrik Schyffert. – Det är en helt ny baby, säger David Nordén.


Ämnen i artikeln:

David BatraFelix HerngrenSolsidanHenrik Schyffert

Efter sju år som VD på postproduktionsbolaget "Micke & David" som jobbade med program, reklamfilmer och vanlig film går nu David Nordén vidare för att starta ett eget företaget inom samma genre.

Hans egna bolag heter OTIS och har redan en rad intressanta kunder som han kommer att samarbeta med under sommars och hösten. Det är bland andra serierna "Sveriges Skönaste Gårdar", "Solsidan", "Welcome To Sweden" , "Alla är fotografer" med Henrik Schyffert och Johan Rheborg, "Vilse i Indien" med Johan Glans och David Batra, "Djurakuten" och även reklamfilmen "Coop", samt långfilmen "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" med Felix Herngren.

–– Jag ser fram emot att sätta min egen prägel på bolaget, och fortsätta de samarbeten jag hade innan. Oavsett om det är film, TV, webb, reality eller drama vi arbetar med så har vi både den kreativa bredd och den kompetens som behövs. Helt ärligt tror jag ingen slår oss vad gäller erfarenhet av så vitt skilda genrer, säger David Nordén om sitt nya bolag.

OTIS har sina lokaler på Blasieholmen i Stockholm.

Alexandra Barganowski

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.