Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Sons of Anarchy" i ny serietidning från Egmont

Publicerad: 3 juli 2014, 09:52

Förlaget Egmont släpper en ny serietidning – Hagel. Här ska man publicera samtida serier från USA samt franskspråkiga länder. Flera serier har kopplingar till film- och tv-världen exempelvis "Sons of Anarchy".


Ämnen i artikeln:

EgmontSons of Anarchy

- Det är väldigt kul att få starta upp en ny modern serietidning från scratch och fylla den med sånt man tycker är coolt. Vem kan säga nej till motorcykelgäng, prisjägare i rymden och MONSTERHAJAR?, säger Mikael Sol, redaktionell projektledare för Hagel i en kommentar.

Flera av serierna i tidningen Hagel har antingen varit förlaga till tv- och filmvärlden eller vice versa.

Hagel innehåller dels "Sons of Anarchy", som är en populär tv-serie från kanalen FX, dels "Guns" som har blivit en Hollywoodfilm med Denzel Washington och Mark Wahlberg i huvudrollarna samt en rad andra serier.

"I Hagel publicerar vi berättelser som är skrivna direkt för serieformatet, så ta och poppa popcornen och sätt dig i fåtöljen, för nu blir det åka av", skriver Egmont.

Egmont publicerar ett 100-tal magasin alltfrån Hemmets Journal och Vagabond till Bamse.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

EgmontSons of Anarchy

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.