Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Spoon fixar större Victoria-intervju för Stadsmissionen

Publicerad: 6 december 2013, 09:35

Stockholms Stadsmission ger ut företagsmagasinet Mission Business för det andra året i följd. Tidningen innehåller en längre intervju med Kronprinsessen Victoria om hennes roll som beskyddare och hennes syn på utanförskap. Spoons medarbetare har arbetat ideellt på sin fritid med tidningen. Mission Business går som DI-bilaga i morgon.


Ämnen i artikeln:

SpoonKronprinsessan VictoriaStadsmissionen

– Kronprinsessan var väldigt empatisk och genuint intresserad av att  lära känna människorna i verksamheten, säger Sofia Lundberg, redaktör  för Mission Business i en kommentar.

Mission Business ges ut för andra året i rad – den kommer den 7 december.  Målet är att öka näringslivets engagemang.

Mission Business innehåller en sex sidor lång intervju med Kronprinsessan Victoria.

Hon träffar även Mats, som har levt ett liv i hemlöshet.

Tidningen  innehåller även berättelser om hur människor har blivit hjälpta samt  förslag på hur företag kan hjälpa till i sociala frågor.

Arbetet har  skett helt ideellt – det vill säga redaktörer, skribenter, fotografer  och formgivare har jobbat med tidningen på sin fritid.

– Alla kan  inte bidra med stora summor pengar, men desto fler kan bidra med tid och  kunskap, säger redaktören Sofia Lundberg i en kommentar.

Merete Forssberg-Madshus är ansvarig för företagssamarbeten på Stockholms Stadsmission och projektledare för Mission Business.

Hon hoppas att fler företag inser att deras engagemang kan göra skillnad.
–  Stockholms Stadsmission är helt beroende av engagerade företag och  individer. I det här fallet är det enskilda medarbetare på Spoon som har  valt att stötta oss ideellt, säger hon i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.