Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Spoon öppnar kontor i Finland

Publicerad: 4 mars 2014, 08:06

Contentbyrån Spoon expanderar och öppnar nytt kontor i Helsingfors. Byråchef blir Saila-Mari Kohtala som tidigare har arbetat som chefredaktör för branschtidningen Markkinointi&Mainonta.


Ämnen i artikeln:

Spoon

– Vi har länge sett att det finns ett stort behov av och intresse för våra tjänster i de andra nordiska länderna. Därför känns det naturligt att nu etablera oss på den finska marknaden, säger Johan Andersson, ansvarig för Spoons utlandsetablering.

Spoons mål är att växa kraftigt i Finland under 2014 och arbetet kommer ledas av Saila-Mari Kohtala, tidigare strategiledare på den digitala byrån Byroo. Saila-Mari Kohtala är en välkänd och tydlig profil i den finska medie- och marknadsbranschen som nu tar ett tydligt steg för att stärka content marketing i Finland.

– Jag tror starkt på content marketing. Det är mycket mer än ett tillfälligt buzzword och när Spoon nu etablerar sig i Finland kan vi direkt börja arbeta tillsammans med ett flertal intressanta uppdragsgivare. Min bakgrund inom både traditionell media, marknadsföring och digitala uppdrag passar bra hos Spoon. Att arbeta med en svensk byrå är också en stor möjlighet för mig att utvecklas och lära mig mer. Jag hade inte kunnat vara lyckligare i dag, säger Saila-Mari Kohtala.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Spoon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.