Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Sportmagasinet uppe i 150 000 ex

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Aftonbladets månatliga sportmagasin "S" nådde en upplaga på över 150 000 exemplar på sitt första nummer. Nu kommer ytterligare ett lanseringsnummer innan tidningen blir en tidskrift "på riktigt".


Aftonbladets sportmagasin "S" säljs än så länge för 10 kronor för den som tar den som en bilaga till kvällstidningen. Novembernumret kommer att distribueras på samma sätt. Men i och med decembernumret stiger priset till 39 kronor och tidningen kommer att distribueras som andra tidskrifter, troligen via Tidsam.Försäljningssiffrorna kommer från Nielsendata och bygger på inlästa EAN-koder i butikskassorna. Under de första två veckorna av magasinets liggtid sålde det drygt 150 000 exemplar. Försäljningen väntas dock bli blygsam under de kvarvarande två veckorna fram till nästa nummer.I ett pressmeddelande säger Aftonbladets chefredaktör Anders Gerdin att prenumeranttillströmningen "ser mycket positiv ut".

Robert Svensson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.