torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Stadium inleder långsiktigt samarbete med Ebba Årsjö

Publicerad: 7 juni 2023, 08:54

Ebba Årsjö

Tillsammans med Stadium startar Ebba Årsjö ett samarbete med fokus på att inspirera barn och ungdomar till rörelse utifrån sina egna förutsättningar. 

Ämnen i artikeln:

StadiumEventVarumärkeVarumärken

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Ebba Årsjö slog igenom under 2020 och har på kort tid nått stora framgångar i flera alpina grenar inom parasporten. Tillsammans med Stadium kommer hon under året som kommer att ha ett långsiktigt samarbete. Fokus för partnerskapet ligger, framför allt, på att inspirera barn och ungdomar till att vilja testa på nya sporter och att ta sig an utmaningarna på sitt sätt, efter sina egna förutsättningar. 

– Det är så många som pratar om hur det borde vara men inte gör något åt saken. Stadium är ett företag som verkligen når ut till barn och unga som behöver det genom t.ex. event, sportläger, aktivitetsväska och sina sociala medier. Jag känner mig dessutom väldigt välkomnad, omhändertagen och tycker det är roliga människor att jobba med, säger Ebba Årsjö i ett pressmeddelande.

NextLevelGroup och är Ebba Årsjös management och har förmedlat samarbetet. Under ambassadörsperioden kommer Ebba Årsjö att synas i flera olika sammanhang tillsammans med Stadium. Ebba kommer gästa Stadium Sports Camp. Den årliga sport- och upplevelselägret i hjärtat av Norrköping, där ungdomar från hela landet samlas för att sporta och ha roligt tillsammans. Ebba kommer också att dela ut Stadiums aktivitetsväska till skolungdomar och kommer även vara ansiktet utåt för Stadiums vinterkampanj.  

– Det är så roligt att dra i gång detta samarbete med Ebba. Hon är den perfekta profilen att lyfta vårt arbete med att öka barn och ungdomars aktiva tid. Sen är det självklart ett extra plus i kanten att hon är född i Norrköping, precis som Stadium är, säger Pino Roscigno, Commercial and Brand Director på Stadium i ett pressmeddelande.

Ebba Årsjö tränade under sin uppväxt med den svenska eliten. Runt 2019 valde hon dock att gå över till parasporten, i och med att hennes funktionsnedsättning gjorde att styrkan i höger ben begränsade henne. Ebba Årsjö har vunnit medaljer av högsta valör och flera pallplatser på världscupen, i VM och under Paralympics. Ebba tävlar inom slalom, storslalom, super-g, alpin kombination och parallellslalom.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev