måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Stampen kör igång motormagasin

Publicerad: 4 februari 2014, 09:05

Foto: Pressbild.

Stampen Sports Media introducerar motorsportsmagasinet, ES, i nära anslutning till att racinglöftet Marcus Ericsson tar steget in i F1-världen – premiären sker vid Australiens Grand Prix i Melbourne den 16 mars. Första numret kommer i maj och ES blir en kampanjprodukt vid Pressbyrån.

Ämnen i artikeln:

Stampen Sports MediaAppelberg

KB

Karl-Johan Byttner


Stampen menar att ES är mer av ett livsstilsmagasin än en klassisk biltidning. Magasinet innehåller alltifrån fullspäckade kalendarium om mästerskapen till intervjuer med de hetaste förarna i Norden.

Mathias  Resare, vd för Stampen Sports Media, uppger att samtliga nordiska  länder har förare inom F1, där svensken Marcus Ericsson är det senaste  tillskottet.

– Intresset för motorsport är stort i Sverige men övriga  sportmedier är dåliga på att följa upp intresset genom en kontinuerlig  bevakning av de svenska och nordiska framgångarna. Till och med Kimi  Räikkönen förtjänar betydligt större publicitet, säger han i en  kommentar.

ES produceras av Appelberg Publishing Group och samarbetet  med Stampen Sports Media signalerar startskottet för fler  printprodukter inom sportsegmentet.

– Tillsammans med Stampen Sports  Media har vi identifierat ett antal intressanta magasinsidéer på  sportsområdet som vi planerar att lansera under det kommande året, säger  Calle Ericsson, vd för Appelberg i en kommentar.

ES har en upplaga på 22 000 exemplar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev