Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Starcom köper Synergi Interactive av A-Com

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Starcom Mediawest Group köper 70 procent av aktierna i Synergi Interactive av A-Com. Vi har hållit på med det här sedan i våras, men det blev klart i natt. Vi är jätteglada över att ha fått den stabilitet vi vill ha", säger John Kock, vd och delägare i Synergi Interactive.


"

Ända sedan Synergi Interactives start i augusti 1998 har man samarbetat med Sandberg Starcom Group i Norden. Ambitionen är att expandera Synergi Interactive i övriga nordiska länder. I dag består företaget av 12 anställda.- Det är praktiskt med en stark huvudägare med enorm erfarenhet och kunskap som kan hjälpa oss framåt. Köpet innebär ingen kundförändring, vi jobbar på med våra kunder, säger John Kock, vd och delägare på Synergi Interactive.Prislappen mellan Starcom och A-com säger John Kock däremot inte veta något om.Han, Carl Norberg och Henrik Eriksson äger resterande 30 procent av Synergi Interactive och stannar inom bolaget. Sandberg Starcom Gruppen består nu av nio bolag, varav sju med verksamhet i Sverige. Sandberg Starcom Gruppen är en del av Starcom Mediavest Group, en av världens största mediabyrånätverk. Starcom Mediavest Group ingår iPublicis Groupe.

Maria Lindholm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.