Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Stark kritik mot Pia Grahn Brikell

Publicerad: 23 april 2009, 09:46

Reklamförbundets ordförande Elisabeth Ström är starkt kritisk mot hur förbundets förra vd Pia Grahn Brikell uttalat sig i media i samband med att en reklambyråchef igår satt anhållen misstänkt för mordförsök.


Elisabeth Ström. Foto: Sveriges Reklamförbund

– Hon har gjort ett mycket olyckligt uttalande i vilket hon också föregår polisens utredning. Jag vill understryka att förbundet inte står bakom detta uttalande, kommenterar Elisabeth Ström, ordförande för Sveriges Reklamförbund.

Pia Grahn Brikell är inte längre Reklamförbundets vd. Men hon är fortfarande anställd av förbundet. Igår sade hon till Dagens Media om den då anhållne mannen.
– Han har jobbat på byrån, varit glad och precis som vanligt. Det är bara fruktansvärt. Jag hoppas bara att det ska var fel, att det visar sig vara ett misstag, men tyvärr tyder inget på det.

Reklamförbundet skriver i ett pressmeddelande att uttalandet representerar enbart Pia Grahn Brikells åsikter som privatperson. Förbundet hade aldrig godkänt ett uttalande av denna art, skriver de.

Resume.se har sökt Pia Grahn Brikell för en kommentar.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.