Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Startskottet för Reklamjakten

Publicerad: 2 september 2008, 11:21

Resumé drar imorgon igång höstsäsongen i TV8. Den största nyheten är den nya dramadokumentären ”Reklamjakten” där vi får följa sju byråer som tävlar mot varandra i en gemensam pitch. Se trailern redan nu!


Programmet har i höst utökats till en timme och bjuder på en del nyheter. Claes de Faire kommer i varje program att intervjua två gäster. I premiären är det mediemannen Calle Schulman och moderaternas partisekreterare Per Schlingmann.

Men den största nyheten är den nya dramadokumentären ”Reklamjakten” som kommer att gå som ett stående inslag i varje program under hösten. ”Reklamjakten” går ut på att sju byråer tävlar mot varandra i en gemensam pitch från Sveriges största bemanningsföretag Manpower.

Byråernas bidrag bedöms av en kompetent jury som successivt kommer att minska antalet byråer tills det att två stycken återstår. De två kvarvarande byråerna får sedan redovisa sina pitcher live på Resumés gala 101 marknadschefer i slutet av oktober där en vinnare utses.

I juryn sitter Manpowers kommunikationsdirektör Joakim Mörnefelt, Sofia Strömberg som är utbildningschef på Berghs samt Andreas Löwgren, försäljningschef på Mälardalspaketet.

Se trailern nedan!

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.