Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Stefan Odelberg återfunnen

Publicerad: 10 maj 2011, 12:28

Mentalisten Stefan Odelberg träder fram efter försvinnandet. I ett mejl förklarar han varför han valde att trolla bort sig själv i direktsändning. Han hävdar också att varken produktionsbolaget Snowman eller Kanal 5 visste något på förhand.


Stefan Odelberg träder nu fram efter försvinnandet. I ett mejl skriver han:
”Någonstans så handlar det om ett ögonblick.
Under hela livet ställs man inför tillfällen och situationer som kanske aldrig kommer tillbaka. En sekund, ett andetag och möjligheten att säga eller göra det man tänkte är borta.
Det kan ha varit till en vacker kvinna i kön på Ica där jag borde ha sagt hej men så en liten tvekan och inget blev sagt. Vem vet, det kanske var min blivande fru, mina barns mor, hon jag skulle levt och åldrats tillsammans med?

Eller en annan gång kanske du vänder dig om och där står ett barn, det är ditt barn och du tänker att du vill lyfta upp barnet och ge det en kram men så ska du bara göra en liten,liten sak först. Sen när du vänder dig om igen, ja då har barnet blivit vuxet.”

Han fortsätter:
” Om man då som magiker, i samma ögonblick, får både en idé och en möjlighet om att trolla bort sig själv i tv, i direktsändning, inför hundratusentals tittare. Då har man inget val om man inte vill ägna resten av livet åt att ångra sig. Och det kan jag lugnt säga att det ögonblicket, precis när jag försvinner, det är nog det roligaste och lyckligaste jag upplevt som artist. Resten av historien har inte jag skrivit men den är rätt bra den med, eller hur?”

Enligt mejlet ska  varken Kanal 5 eller produktionsbolaget Snowman ha vetat någonting om försvinnandet på förhand.

Christian Ström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.