Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Stefan Wahlberg hoppar in hos Dagens Juridik

Publicerad: 16 mars 2012, 12:10

Stefan Wahlberg, ny chefredaktör på Dagens Juridik.

Metro-krönikören och den tidigare chefredaktören för Resumé – Stefan Wahlberg – hoppar in som tf chefredaktör för Dagens Juridik.


Ämnen i artikeln:

Stefan WahlbergDagens Juridik

Stefan Wahlberg har tidigare varit kolumnist i Dagens Juridik. Han är även krönikör och rättslig kommentator i Metro och  har tidigare varit chefredaktör för Resumé samt chef på rättsredaktionen  på Expressen.

Han har dessutom en bakgrund inom tv-branschen, bland annat  som producent och redaktör för Efterlyst, Lex Alonzo, Rättens tjänare  och Svenska mord.

Nu blir han tf chefredaktör för Dagens Juridik. Han ersätter Fredrik Olsson som av personliga  skäl en time-out från chefredaktörsposten. Fredrik Olsson kommer tills vidare att  arbeta deltid på redaktionen.

– Jag är hedrad och mycket glad över detta! Jag är en trogen  läsare av Dagens Juridik och har den största respekten för både DJ:s  läsekrets och bevakningsområde, säger Stefan Wahlberg i en kommentar.

– Med tanke på att  juridiken får en alltmer framträdande och viktig roll inom så många  områden i samhället så känns det som ett bevakningsområde som  är angeläget och efterfrågat av en allt större publik.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.