Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Stefan Wahlberg ny chefredaktör på Resumé

Publicerad: 8 november 2007, 12:15

Resumés chefredaktör sedan drygt tre år, Martin Vårdstedt, lämnar tidningen. Han efterträds av Stefan Wahlberg, som är Resumés redaktionschef - och sedan augusti varit tillförordnad chefredaktör och ansvarig utgivare.


Martin Vårdstedt kom till Resumé i augusti 2000, och har haft rollen som såväl chefredaktör, ansvarig utgivare och verkställande direktör i Resumé Förlag.Sedan i augusti har han varit föräldraledig.- Jag kände att det här är ett bra tillfälle att gå vidare. Det har varit tre väldigt spännande och omvälvande år på Resumé, men nu är det dags för mig att göra något annat.- Vad jag ska göra får framtiden utvisa.Stefan Wahlberg kom i januari 2001 som redaktionschef till Resumé, och har bland annat varit producent på Strix Television.Sedan augusti i år har Wahlberg också varit tillförordnad chefredaktör och utgivare för Resumé. Nu permanentas rollen från och med idag, torsdag.- Jag kommer att fortsätta fungera även som redaktionschef. Martins jobb gick ju mycket ut på att hitta en redaktionell plattform för Resumé. Den har nu hittat sin form, och jag kommer att fortsätta bygga på den tillsammans med en duktig redaktion.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.