torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Stephen Colberts glass

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

Komikern Stephen Colbert vill ha mer balans i frysboxen.
Nu får han en egen glassmak hos Ben & Jerry.


BA

Billy Andersson


Smaken är vaniljglass med koladoppade rån och karamell. Det är Stephen Colberts kommentar till Ben & Jerrys utbud av glassorter - och kanske Fox News nya humorshow som ska erbjuda konservativ humor.

Ben & Jerry, som i dag ägs av Unilver, har gjort sig kända för att döpa sina glassar efter hippiehjältar som Jerry Garcia och bandet Phish.
- Jag är inte rädd för att säga det: efterrätter har en känd liberal agenda. Vad jag hoppas göra med den här glassen är att återfå lite mer balans i frysboxen, säger Colbert i ett uttalande.

Hans glassmak lanseras som ”en söt smak av frihet”.
I sitt program The Colbert Report brukar konservativa Fox News, som beskriver sig som rättvis och balanserad, få utså en del skämt. Den nya glassen är ännu en kommentar.

Han har flera gånger använt olika media för sina kommentarer och kommunicera med sina tittare. Bland annat har han uppmanat en fansen till ett hockeylag i den kanadensiska gärdsgårdsserien att slänga General Motors årsredovisning på isen hos motståndarna. Han har även öppnat ett museum och souvenirbutik om sig själv i Arizona.
Intäkterna han får från Stephen Colbert’s Americone Dream skänks till välgörenhet.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev