Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Steve Trygg hoppar av från Sandberg & Trygg

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

Reklammannen Steve Trygg, som var på väg att ta plats i porrkoncernen Milcap Media Group, har nu avböjt att sätta sig i styrelsen.Samtidigt har han bestämt sig för att lämna både Sandberg & Trygg och it-konsulten AU-System, där han sitter i ledningsgruppen.


- Jag har insett att det var ett misstag att ens överväga ett sådant uppdrag och att det har skadat företaget där jag är verksam. Det är jag ledsen för, säger Steve Trygg och fortsätter.- För att begränsa eventuell skada och ge min reklambyrå bästa möjliga förutsättningar att fortsätta sina framgångar har jag därför idag beslutat mig för att avgå från samtliga uppdrag inom Sandberg & Trygg och AU-System.Steve Trygg bekräftade tidigare i veckan att han skulle tillträda som styrelserepresentant i svensken Berth Miltons porrkoncern Private.Det har bland annat kritiserats hårt av Ericsson, som jobbar med vissa kommunikationsuppdrag tillsammans med reklambyrån Sandberg Trygg.Sandberg & Tryggs vd Sven Sandberg:- Jag uppskattar att Steve sätter företaget i första rummet. Men jag är också ledsen att han lämnar byrån. Enligt mig har han den digraste meritlistan av alla svenska kreatörer.Vilken skada har det här inneburit för reklambyrån?- Det vet jag inte ännu, säger Sven Sandberg.Har några kunder hört av sig?- Inte till mig.Vem kommer nu att bli ordförande i Sandberg & Trygg?- Det är en ägarfråga som jag inte har några synpunkter på.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.