Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Stjärnkreatör till Folkefilm

Publicerad: 23 september 2010, 10:11

Produktionsbolaget Folke Film rekryterar tungt. Senaste tillskottet - Tomas Mankovsky. – Han har gjort filmer som vi beundrar och ser upp till. Vi får jobba med den bästa inom reklamen, säger Filip Nilsson Folkefilms delägare till Resume.se


Tomas Mankovsky har bland annat jobbat på Fallon i London med Sony, Orange och BBC. 2010 satt han med i juryn för Guldäggets filmkategori.

– Det känns otroligt kul att Tomas har valt att jobba med Folkefilm. Han är ett kreativt geni med en gedigen reklam bakgrund. Efter sina år på Fallon i London har han en avundsvärd förståelse för samverkan mellan produktionsbolag och reklambyrå. Folkefilm är starkare än någonsin, säger Filip Nilsson, delägare i Folkefilm.

Folkefilm grundades 2008 av Johan Tappert, Filip Nilsson och Tobias Bergman. Förutom Tomas Mankovsky representerar Folkefilm, Andreas Nilsson, Ruben Östlund, Johan Tappert, Filip Nilsson, Tobias Bergman och Pekka Hara.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.